Et stærkt netværk, der fortsætter efter MPG’en

Når du læser Master of Public Governance, får du et stærkt fagligt netværk med de øvrige deltagere, der ligesom dig er offentlige ledere. Også længe efter, din MPG er afsluttet.

Ved at tage en Master of Public Governance får du en unik mulighed for at udbygge dit netværk og få etableret relationer til andre ledere i hele den offentlige sektor. MPG’en har allerede 200 dimittender, og hvert år kommer der flere.

Når du har taget en Master of Public Governance bliver du automatisk tilbudt at blive en del af MPGs alumni-netværk via LinkedIn. Vi udbyder løbende faglige arrangementer, og mange dimittender vender tilbage for enten at tage et ekstra modul eller som foredragsholdere i undervisningen.

Vi tror på, at sociale netværk kan skabe udbytterige forbindelser mellem MPG-deltagerne både nu og senere.

Det siger arbejdsgiverne

"Uddannelsen styrker i høj grad ledernes viden og forståelse for de særlige forhold, der gør sig gældende i offentlig og strategisk ledelse. Uddannelsen giver også en god ballast i forhold til at navigere i komplekse sammenhænge."

Skærp din organisation

100%

"af de arbejdsgivere, som har sendt en af deres medarbejdere på MPG, siger, at deres medarbejdere er blevet mere kompetente ledere efter at have været på MPG."
Læs mere

© Master of Public Governance, 2017