Mød deltagerne

Master of Public Governance er den fleksible masteruddannelse for ambitiøse ledere i det offentlige Danmark. MPG’en henvender sig til et bredt af udsnit af ledere med hver deres faglighed: Fra overlægen til politiinspektøren, fra departementschefen til daginstitutionslederen.

Alle har de én udfordring til fælles: De skal lede i en foranderlig verden med mange interessenter.

Vi har spurgt 120 MPG-dimittender om deres oplevelser og erfaringer med landets mest fleksible masteruddannelse – du kan se deres svar rundt omkring på hjemmesiden.

MPGs fleksibilitet gør, at deltagerne løbende møder nye ansigter og nye faglige perspektiver, og at den enkelte har mulighed for at opbygge et netværk blandt flere hundrede offentlige ledere. 

Mød nogle af MPG’ens mange ansigter nedenfor og hør, hvordan en Master of Public Governance har udviklet deres personlige og faglige lederskab. 

Måske finder du ud af, at MPG’en også er det rette valg til at udvikle dig?

Tea Fogh Mortensen

Daginstitutionsleder

"Fleksibliteten var en afgørende faktor, både på moduler og på valgfag. Det betød meget for mig, at jeg kunne ændre kurs efter, hvilke ledelsesudfordringer, jeg stod overfor i mit daglige virke. "

Mød Tea

Mette Kynemund

Rektor

"Man lærer rigtig meget af de forskelligheder og ligheder, der kendetegner de udfordringer, som offentlige ledere fra forskellige brancher står overfor."

Mød Mette

Eva Benfeldt

Overlæge

"Jeg valgte MPG, fordi den har et utrolig stærk fokus på evidens, og fordi uddannelsen trækker på nogle meget stærke undervisere."

Mød Eva

Erik Vand

Vicepolitiinspektør

"Min evne til hurtigt, men analytisk, at skabe mig et overblik over ledelsesmæssige udfordringer er blevet videreudviklet gennem MPG. "

Mød Erik

Lav din egen plan med masterplanneren

Gå til Masterplanner

© Master of Public Governance, 2017