Tilbage til oversigten

Eva Benfeldt

Derfor valgte jeg MPG

“Jeg valgte MPG, fordi den har et utrolig stærk fokus på evidens, og fordi uddannelsen trækker på nogle meget stærke undervisere. Som naturvidenskabelig har det været rigtig spændende at åbne en fløj ind til det samfundsvidenskabelige. Det har lært mig at indhente og anvende meninger og tolkninger på en anden måde.”

Bruger MPG’en dagligt

Eva bruger meget af sin MPG i sin daglige forståelse af organisationen - f.eks. når det kommer til at forstå, hvad en hospitalsdirektion med et DJØF-perspektiv siger, og når dette skal oversættes videre ud i organisationen. 

“Det giver en robusthed at kende de forskellige perspektiver, at være i stand til at optræde lyttende, spørgende og refleksiv overfor kolleger, overlæger og yngre læger", siger hun.

"Derudover har jeg fået skærpet en tydelighed i alt, hvad jeg gør. Et eksempel er til tværfaglige møder, hvor jeg udmelder rammen, f.eks. hvornår vi er færdige, hvad vi skal nå inden da, - det har vi alle sammen glæde af.” 

Eva havde moduler som fx Strategisk ledelse, Reform og forandring, Kommunikation og ledelse, Strategisk HRM – for blot at nævne nogle af de fag, der gjorde størst indtryk på hende.

Lav din egen plan med masterplanneren

Gå til Masterplanner

© Master of Public Governance, 2017